Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gândul că vedeta Rapidului poate pleca îi dă fiori lui Cristiano Bergodi. ”Ar fi o pierdere importantă. Vom fi pregătiţi”

Gândul că vedeta Rapidului poate pleca îi dă fiori lui Cristiano Bergodi. ”Ar fi o pierdere importantă. Vom fi pregătiţi”

Superliga

Comentarii

Prestaţiile excelente ale lui Horaţiu Moldovan nu au trecut neobservate. Mai multe cluburi cu nume din străinătate, precum FC Basel, Betis, Dinamo Zagreb sau Udinese, au pus ochii pe portarul Rapidului, iar şansele ca acesta să îmbrace tricoul vişiniu şi din sezonul următor sunt minime.

Moldovan este pe picior de plecare, iar Rapid îşi ia măsuri. Bergodi: ”Vom fi pregătiţi!”

Jucătorii şi staff-ul Rapidului s-au întors au revenit în ţară, după cantonamentul organizat de giuleşteni în Antalya. La sosirea pe aeroport, Cristiano Bergodi a vorbit despre o posibilă plecare a lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul italian nu exclude ca portarul echipei sale să plece încă din această iarnă, însă susţine că acesta îşi doreşte în continuare să rămână în Giuleşti.

Mai mult decât atât, Bergodi a dat de înţeles că Rapid este pregătită să transfere un portar, în cazul în care Moldovan va pleca.

”(n.r. Dacă Moldovan va apăra în meciul cu FCU Craiova 1948) Moldovan este portarul nostru. Îşi doreşte să rămână aici, pentru moment. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Este portarul naţionalei şi a contribuit la calificare (n.r. la EURO 2024). Ar fi o pierdere importantă. Vom fi pregătiţi dacă se întâmplă ceva, dar încă sper că va rămâne cu noi”, a spus Cristiano Bergodi,

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan îmbracă tricoul Rapidului din 2021 şi a pus umărul serios la revenirea giuleştenilor în Liga 1. În acest sezon, Moldovan a bifat 22 de meciuri în toate competiţiile şi a încasat 22 de goluri.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.600.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligărapidcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare