Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata PEDEAPSA! Când va reveni Denis Alibec în lotul FCSB!

Gata PEDEAPSA! Când va reveni Denis Alibec în lotul FCSB!

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost exclus din lot de către Nicolae Dică, după incidentul de la meciul cu FC Voluntari, atunci când atacantul a lovit o uşă şi a aruncat banderola pe teren. El nu va juca cu Hapoel Beer Sheva, însă patronul Gigi Becali este gata să-l ierte!

”Despre ’Dealibec’ am veşti foarte bune! Am aflat că se ţine de tot programul pe care i l-a impus Dică. Se antrenează separat şi o face foarte bine. S-a luat o hotărâre care să-l facă pe el să-şi dorească să devină altcineva.

Cu siguranţă că va fi iertat, dar trebuia să simtă puţin usturimea asta. La acte de indisciplină nu mă bag niciodată peste antrenori", a spus Becali pentru Pro X.

Recent, Gigi Becali s-a hotătărât să-l primească pe Alibec în lot, imediat după ce FCSB se va întoarce din Israel, anunţă fanatik.ro. Conform sursei citate, patronul stelist nu mai vrea ca Alibec să mai rateze vreun meci de campionat pentru FCSB. Din acest motiv, atacantul ar putea fi inclus în lotul pentru meciul cu ACS Poli Timişoara, transmis ÎN DIRECT pe TELEKOM SPORT 1, duminică, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: denis alibecgigi becalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare