Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata pentru Marele Derby! Cum îi motivează Nistor pe tinerii lui Dinamo înainte de meci: "Le voi arăta ceva mai mult!"

Gata pentru Marele Derby! Cum îi motivează Nistor pe tinerii lui Dinamo înainte de meci: "Le voi arăta ceva mai mult!"

Superliga

Comentarii

FCSB - Dinamo, duminică, de la 21:00, Telekom Sport 1!

Dinamoviştii se pregătesc pentru Marele Derby, iar Dan Nistor şi Robert Moldoveanu au vândut astăzi bilete pentru confruntarea de duminică. Nistor face un apel la fani şi le transmite că roş-albii au nevoie de toată susţinerea pentru obţinerea celor trei puncte puse în joc.

"Ne aşteptăm la celebra peluză a noastră să fie plină. De săptămâna asta, toţi jucătorii lui Dinamo au devenit socios, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper să ne ducă spre victorie.

Mi-era dor de un derby, da. Practic este unicul derby al României şi cel mai frumos meci. Cred că toată suflarea dinamovistă îl aşteaptă şi, repet, avem nevoie de susţinerea fanilor, să vină în număr cât mai mare.

E foarte important că am început cu dreptul, chiar dacă nu am făcut un joc foarte strălucit. Importante sunt cele trei puncte
", a declarat Nistor.

Program special pentru tineri

Nistor spune că a găsit modalitatea perfectă prin care să-i motiveze pe tinerii lui Dinamo înainte de confruntarea cu FCSB: le arată clipuri cu galeria roş-albă din timpul derby-urilor.

"Câtorva dintre ei le-am arătat câteva filmuleţe cu galeria, urmând ca în această săptămână să le arăt ceva mai mult. O să mă gândesc acasă.

Sorescu e un copil de viitor şi o să arate lucruri frumoase la Dinamo. Sper să marcheze din nou în derby şi să continue pe acest drum
", spune Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamofanibilete 

viewscnt
Articole similare