Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan Mediaş, o nouă depunctare uriaşă. Decizia luată de Comisia FRF

Gaz Metan Mediaş, o nouă depunctare uriaşă. Decizia luată de Comisia FRF

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a mai fost depunctată de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF.

Gaz Metan Mediaş, o nouă depunctare uriaşă. Decizia luată de Comisia FRF

După ce în timpul sezonului regular a fost depunctată cu 14 puncte, formaţia ardeleană a fost supusă unei noi sancţiuni.

Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF a hotărât dictarea unei alte penalizări, una de opt puncte, pentru Gaz Metan Mediaş, din cauza unor datorii către patru foşti angajaţi ai clubului. Este vorba de Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu şi Mihai Teja.

Gruparea ardeleană a fost sancţionată cu patru depunctări a câte două puncte.

”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal sancţionarea CS Gaz Metan Mediaş cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 19.02.2022 – 05.03.2022”, se arată în motivarea Comisiei FRF din data de 9 martie 2022.

Astfel, ca urmare a acestei noi penalizări de opt puncte, Gaz Metan Mediaş începe play-out-ul cu un singur punct.

Gaz Metan vrea să termine pe teren acest sezon de Liga 1

La şedinţa Consiliului Director de luni, Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş, în timp ce Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan) i-au înlocuit pe Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu.

De asemenea, şi Eric de Oliveira va face parte din noua organigramă a Consiliului Director.

"Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil deoarece echipa are din acest moment drept de semnătură prin intermediul noului preşedinte!", se mai arată în mesajul transmis. 

Afla mai multe despre: gaz metanpuncteliga 1 

viewscnt
Articole similare