Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Genoa - Inter | Echipa lui Drăguşin şi Puşcaş poate da lovitura înainte de Anul Nou

Genoa - Inter | Echipa lui Drăguşin şi Puşcaş poate da lovitura înainte de Anul Nou

Pariuri sportive

Comentarii

Inter este liderul din Serie A şi cea mai bună echipă în meciurile de pe teren străin. Acum, are o problemă mare. Va trebui să se descurce într-o deplasare complicată fără golgheterul Lautaro Martinez. Genoa lui Drăguşin şi Puşcaş este o echipă de temut pe ”Luigi Ferraris”.

Genoa - Inter, ora 21:45, Orange Sport 1

Inter face paşi mari spre al 20-lea titlu din istorie. Aproape de finalul turului, echipa lui Simone Inzaghi are patru puncte avans faţă de Juventus şi 11 faţă de rivala locală, Milan. Inter are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare (41-7). 15 dintre goluri le-a înscris Lautaro Martinez, marele absent al ”nerazzurilor” din meciul cu Genoa. În locul lui, cel mai probabil va juca veteranul Arnautovic.

Austriacul de 34 de ani n-a marcat niciun gol în Serie A. Celor de la Inter le va lipsi şi Dimarco, fundaşul cu trei goluri în 15 meciuri din acest sezon. Chiar dacă are 7 victorii şl o remiză în opt deplasări, pe Inter o aşteaptă poate unul dintre cele mai grele meciuri. Genoa este o echipă imprevizibilă. Acasă, a bătut-o pe Roma (4-1) şi le-a încurcat pe Napoli (2-2) şi Juventus (1-1).

Echipa lui Drăguşin şi Puşcaş are moralul ridicat. Vine după o victorie în deplasare cu Sassuolo (2-1), în care a întors rezultatul în repriza secundă. Genoa poate scoate cel puţin un punct cu Inter, aşa cum a făcut-o şi acum două sezoane (0-0), când diferenţa dintre cele două echipe era mult mai mare. La Betano, cota pentru 1X este 2.27.

Cine vrea să rişte mai puţin, poate lua în calcul şi Genoa Handicap +2. Cota este 1.42 pentru ca echipa lui Drăguşin şi Puşcaş să nu piardă la mai mult de un gol diferenţă.

”Perla islandeză” bagă spaima în adversari

Islandezul Gudmundsson, supranumit ”Perla islandeză” de francezii de la L'Équipe, este golgheterul celor de la Genoa în acest sezon. A marcat de 7 ori în 15 meciuri şi a strârnit atenţia scouterilor din Premier League. Cu siguranţă.

Gudmundsson le va da mari bătăi de cap şi fundaşilor Interului. La Betano, am găsit o cotă foarte interesantă pentru cel puţin un şut pe poartă al lui Gudmundsson (2.15). Pentru un gol marcat de atacantul islandez în poarta lui Sommer, cota este 5.00.

Echipe probabile:

  • Genoa: Martinez; De Winter, Bani, Dragusin; Sabelli, Frendrup, Badelj, Malinovskyi, Vasquez; Gudmundsson; Ekuban
  • Inter: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Augusto; Thuram, Arnautovic

Afla mai multe despre: genoainterdragusinpuscas 

viewscnt
Articole similare