Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, făcut praf de presa din Italia şi în Serie B: „Nu a fost o zi de care să-şi amintească!”

George Puşcaş, făcut praf de presa din Italia şi în Serie B: „Nu a fost o zi de care să-şi amintească!”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a fost titular pentru Bari în victoria din Serie B cu FeralpiSalo, scor 1-0, dar românul nu a impresionat.

Presa din Italia l-a criticat din nou pe George Puşcaş 

Singurul gol al partidei a fost marcat de Sibilli, în minutul 78. Pentru Bari a fost titular şi Malcom Edjouma. Deşi a fost folosit de la începutul meciului până în minutul 90+3, George Puşcaş nu a impresionat cu nimic, iar jurnaliştii italieni nu l-au menajat. Cei de la Tuttomercatoweb i-au acordat nota 5, cea mai mică de la Bari.

„Nu a fost o zi de care să-şi amintească. Ceppitelli a fost un adversar dur, care l-a urmărit peste tot şi nu i-a lăsat spaţiu. În plus, Puşcaş a fost destul de nervos pe parcursul meciului", au scris italienii.

Giuseppe Iachini, noul antrenor de la Bari, a comentat şi el situaţia lui Puşcaş, pe care îl sfătuieşte să se îmbunătăţească.

„Experienţa acumulată m-a învăţat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanţi, chiar dacă nu sunt extraordinari. Puşcaş trebuie să se îmbunătăţească", a spus Iachini, citat tot de Tuttomercatoweb.

  • După 25 de etape, Bari se află pe locul nouă, cu 33 de puncte şi are şanse pentru locurile de play-off în Serie B

„Un debut de să-ţi pui mâinile în cap!”. George Puşcaş i-a dezamăgit pe italieni după primul meci la Bari

George Puşcaş, împrumutat de Bari de la Genoa până la finalul sezonului, în Serie B, a dezamăgit chiar la debut.

George Puşcaş a debutat la Bari. Atacantul echipei naţionale a fost utilizat de tehnicianul formaţiei în partida cu Ascoli, din cadrul etapei cu numărul 21 a sezonului de Serie B. 

„Puşcaş, foarte rău la primul său meci ca titular la noua sa echipă, Bari. Multe alegeri greşite, multe lucruri de revizuit, atitudine de uitat: toate aceste ingrediente formează reţeta perfectă pentru un debut de să-ţi pui mâinile în cap”, scriau italienii în ianuarie.

 

Afla mai multe despre: george puscasbariserie b 

viewscnt
Articole similare