Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, gol în meciul nebun cu AC Milan! Benevento obţine primul punct în Serie A după un final FABULOS: portarul a egalat în 90+5

George Puşcaş, gol în meciul nebun cu AC Milan! Benevento obţine primul punct în Serie A după un final FABULOS: portarul a egalat în 90+5galerie foto

Stranieri

Comentarii

George Puşcas a reuşit să înscrie în poarta lui AC Milan. Atacantul de 21 de ani a marcat golul egalării la 1, în urma unui corner. Este primul gol înscris de Puşcaş pentru Benevento, în acest sezon. Benevento - AC Milan s-a terminat 2-2, după un final nebun, cu un gol reuşit de portarul gazdelor, Brignoli, în minutul 90+5.

UPDATE Final incredibil în Benevento - AC Milan! Gazdele au egalat în minutul 90+5, graţie unui gol superb marcat de portarul Alberto Brignoli cu o lovitură de cap imparabilă. Astfel, Benevento obţine primul punct în Serie A, după 15 etape!


Moment important în cariera lui George Puşcaş. Internaţionalul român de tineret a reuşit să marcheze primul său gol pentru Benevento, în Serie A. Puşcaş a profitat de o fază construită în urma unui corner, în minutul 49. Apărarea lui AC Milan a respins centrarea din corner, mingea a ajuns la un jucător de la Benevento, care a tras de la 22 de metri. Donnarumma a respins în faţă, Puşcaş a fost pe fază şi a trimis pe col, din 7-8 metri.

AC Milan a deschis scorul în minutul 38, prin Bonaventura. Ulterior, AC Milan a făcut 2-1 prin Kalinic, în minutul 57. Meciul este în desfăşurare.

Afla mai multe despre: george puscasbeneventoac milan 

viewscnt
Articole similare