Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean ştie care este principala problemă din fotbalul românesc. ”Suntem obişnuiţi cu astfel de declaraţii, numai ca să se vadă cu sacii în căruţă!”

George Ţucudean ştie care este principala problemă din fotbalul românesc. ”Suntem obişnuiţi cu astfel de declaraţii, numai ca să se vadă cu sacii în căruţă!”

Echipa națională

Comentarii

Fostul marcator din Liga 1, George Ţucudean, a vorbit despre problemele fotbalului românesc.

În prezent, fostul jucător de la CFR s-a retras din fotbalul profesionist, din cauza unor probleme cardiace. Arădeanul a vorbit despre modul cum jucătorii români ard etape. El a exemplificat modul cum unii patroni din Liga 1 insistă într-un mod agresiv pentru ca fotbaliştii lor să prindă minute la prima reprezentativă a României. 

La naţionala României, George Ţucudean a prins 10 meciuri şi a marcat 3 goluri. El spune că patronii cluburilor îşi vor fotbaliştii la naţionale pentru ca mai apoi să îi vândă pe un preţ cât mai mare, pentru a scoate profit. 

 ”Suntem obişnuiţi cu astfel de declaraţii, numai ca să se vadă cu sacii în căruţă!”

”Acum, faci un meci bun: «Gata, hai la naţională». Trebuie să joci jumătate de an, un an, să ai performanţe, să câştigi un campionat, să ieşi golgheterul campionatului. Trebuie să fii un jucător de bază.

Aşa… doar joci, joci, joci, vorbeşte presa frumos despre tine, că proprietarul echipei vrea să te vândă şi să-ţi ridice cota. Până la urmă, suntem obişnuiţi cu astfel de declaraţii, numai ca să se vadă cu sacii în căruţă. Trebuie să vezi performanţe… Până la urmă, vezi acolo negru pe alb, dacă ai performanţe.

Aşa, că e unul frumos şi deştept… «Hai să-l vindem, hai să-l vindem. Mai departe nu mai contează» şi «Hai la naţională». Poate lua locul unui alt jucător, care evoluează meci de meci şi chiar ar merita să fie acolo”, a declarat George Ţucudean, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: românia-ţucudean-liga 1 

viewscnt
Articole similare