Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest de SUPER CLASĂ făcut de Real Madrid pentru un fotbalist puţin cunoscut! Mesajul devenit viral

Gest de SUPER CLASĂ făcut de Real Madrid pentru un fotbalist puţin cunoscut! Mesajul devenit viralgalerie foto
Comentarii

Real Madrid este cel mai titrat club din lume şi are sute de milioane de fani pretutindeni, iar ultimul gest al oficialilor grupării blanco le-a mai adus cel puţin încă un suporter pe viaţă.

Duncan Watmore (23 de ani) este un nume mai puţin cunoscut în lumea fotbalului, însă asta nu i-a oprit pe reprezentanţii Realului să-i trimită acestuia un mesaj de susţinere după ce a suferit o accidentare cumplită care îl va ţine pentru un an departe de teren.

Mijlocaşul lui Sunderland, grupare din liga secundă a Angliei, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate pentru a doua oară într-un singur an, iar vestea i-a sensibilizat pe Florentino Perez şi Compania.

Tatăl fotbalistului a publicat pe reţelele de socializare o scrisoare primită din partea deţinătoarei Ligii Campionilor.



"Din partea preşedintelui nostru, Florentino Perez, şi a celor care lucrează pentru Real Madrid, vrem să-ţi urăm însănătoşire grabnică după accidentarea la genunchi", e mesajul primit de Duncan Watmore. Postarea tatălui fotbalistului a devenit rapid virală, fiind distribuită de mii de ori.

Afla mai multe despre: watmorereal madridmesaj 

viewscnt
Articole similare