Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb al Craiovei, cu gândul la ”fraţii” din Ucraina! Cum va arăta echipamentul la meciul cu CS Mioveni

Gest superb al Craiovei, cu gândul la ”fraţii” din Ucraina! Cum va arăta echipamentul la meciul cu CS Miovenigalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Gest super la Universităţii Craiova. Oltenii şi-au făcut tricouri special personalizate cu numele celor mai importante oraşe din Ucraina, în care mii de cetăţeni ucraineni şi-au dat viaţa pentru a-şi apăra patria.

Gest superb al Craiovei, cu gândul la ”fraţii” din Ucraina! Cum va arăta echipamentul la meciul cu CS Mioveni

Universitatea Craiova este cu gândul la situaţia tragică din Ucraina. Oltenii şi-au făcut  tricouri special personalizate cu numele celor mai importante oraşe din Ucraina, în care mii de cetăţeni ucraineni şi-au dat viaţa pentru a-şi apăra patria. De asemenea, tricourile vor fi puse la vânzare, iar suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supravieţuiască.

”UNIŢI PENTRU UCRAINA! 

Astăzi nu este doar despre fotbal, ci şi despre solidaritatea faţă de poporul ucrainean, aflat în faţa pericolului extincţiei ca urmare a invadării Ucrainei de către forţele armate ale Federaţiei Ruse. Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea. 

Astăzi este despre vecinii noştri şi despre faptul că suntem, cu toţii, alături de ei. 

Astăzi, Ştiinţa va intra pe teren cu gândul la ei. Vom evolua cu tricouri special personalizate cu numele celor mai importante oraşe din Ucraina, în care mii de cetăţeni ucraineni şi-au dat viaţa pentru a-şi apăra patria. 

Toate tricourile oficiale de joc ale Ştiinţei vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitaţie pe pagina oficială de Facebook a galeriei noastre. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supravieţuiască.

Budʹ міцною, Україно!”, a fost mesajul postat de Craiova pe reţelele de socializare. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: universitatea craiovaucrainatricouri personalizate 

viewscnt
Articole similare