Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Adrian Mutu i-a înfuriat pe suporterii Rapidului: ”Gata, pleacă şi Dugandzic” / ”Cu cine mai atacăm?”

Gestul lui Adrian Mutu i-a înfuriat pe suporterii Rapidului: ”Gata, pleacă şi Dugandzic” / ”Cu cine mai atacăm?”galerie foto

Fotbal

Comentarii

La doar câteva ore după ce azerii au anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic (29 de ani) la noua sa echipă, Neftchi Baku, ”briliantul” a postat un mesaj curios pe reţelele sociale.

Adrian Mutu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie, la InstaStory, alături de Marko Dugandzic, în perioada de la Rapid, în care aceştia băteau palma mulţumiţi de reuşitele împreună.

Noul antrenor de la Neftchi Baku nu a ataşat niciun alt mesaj alături, astfel că suporterii Rapidului au făcut repede legătura cu informaţiile venit dinspre Azerbaidjan, iar reacţiile nu au fost dintre cele mai pozitive.

Pleacă Marko Dugandzic de la Rapid?

Suporterii Rapidului au sesizat imediat postarea lui Adrian Mutu şi mare parte dintre aceştia au interpretat-o drept o confirmare a plecări atacantului.

Iată câteva dintre reacţiile fanilor giuleşteni din mediul online, la vederea postării lui Adrian Mutu:

  • ”E clar, pleacă şi Marko”
  • ”Noi cu cine mai atacăm?”
  • ”Ce bun era Marzouk acum”
  • ”De ce crezi că l-au lăsat să plece fără să plătească clauza?”
  • ”Dacă a plecat Mutu, gata, pleacă toată echipa după el?”
  • ”Măcar să luăm 2,5 milioane pe el. Sau cel puţin 2, ca să luăm alt atacant”

”Transferul este aşteptat să se rezolve în această lună”

Conform jurnaliştilor azeri de la ”azerisport.com”, Adrian Mutu şi-l doreşte foarte mult pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku din această vară şi pregăteşte o ofertă pe măsură.

Transferul este aşteptat să se rezolve în această lună”, anunţă sursa citată.

Atacantul croat mai are contract cu Rapid până în vara viitoare, iar giuleştenii riscă să-l piardă gratis, din vară, dacă nu îl vor convinge să-şi prelungească contractul.

Patronii formaţiei azere s-au săturat să stea în umbra celor de Qarabaq - campioană în 9 din ultimele 10 sezoane din Azerbaidjan - şi pregăteşte investiţii masive, cu contracte ce pot depăşi milionul de euro.

S-au întâmplat schimbări masive la Neftchi. Foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii. La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat şi o să fie salarii cu şapte cifre!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: marko dugandzicadrian mutuneftchi baku 

viewscnt
Articole similare