Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a explicat motivele despărţirii de Budescu: ”Lucrurile nu au mers cum ne doream”

Gică Hagi a explicat motivele despărţirii de Budescu: ”Lucrurile nu au mers cum ne doream”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a tras concluziile, după Farul 5-1 CFR Cluj. ”Regele” şi-a felicitat jucătorii, despre care a spus că au făcut o partidă perfectă, şi a vorbit despre plecarea lui Constantin Budescu.

Campioana en-titre, Farul, a început mişcările de trupe în vederea noului sezon. Prima plecat de la Constanţa este Constantin Budescu (35 de ani), unul dintre veteranii echipei, pe care "Regele" nu se mai bazează, în ciuda faptului că mai sunt şase etape de jucat din actuala stagiune.

În 2024, Constantin Budescu a fost folosit rar spre deloc de Gică Hagi, iar decarul nici măcar nu a făcut parte din lotul echipei la ultimele două partide de campionat.

”Un meci perfect. Tot ce am pregătit aşa s-a întâmpla, aşa că acum cred că mi-a crescut credibilitatea faţă de jucători. La un moment dat nu mai ştiam pe cine să bag. Voiam să bag mai mulţi jucători, dar până la urmă a ieşit bine.

O să vedem mâine-poimâine ce s-a întâmplat cu Adrian Cojocaru, însă avem soluţii. Intrarea în play-off mi-a dat curaj să bag şi jucătorii tineri, care au jucat mai puţin.

În următoarele meciuri o să vedeţi şi alţi jucători.

(n.r.despre Budescu) Nu ştiu dacă e aşa, clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă, după lucrurile nu au mers aşa cum ne doream şi atunci i-am zis că dau drumul la tineri.

Ne-am despărţit aşa cum trebuie Şi eu mi-am dorit mult să lucrez cu el”, a spus Gică Hagi, după Farul 5-1 CFR.

Constantin Budescu a strâns opt goluri şi 10 pase decisive în 32 de meciuri (2153 de minute) din toate competiţiile sezonului la Farul.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
 

Afla mai multe despre: budescufarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare