Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a primit o nouă ofertă din străinătate. Ce răspuns a dat

Gică Hagi a primit o nouă ofertă din străinătate. Ce răspuns a dat

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a avut ofertă de la Trabzonspor, însă ”Regele” a refuzat să plece de la Viitorul. Până la urmă, echipa turcă l-a pus pe bancă pe Riza Calimbay. Nu sunt clare motivele pentru care Hagi a refuzat propunerea de la Trabzonspor.

Patronul Viitorului a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte să antreneze la o echipă cu pretenţii din străinătate. Motiv pentru care nu este dispus să accepte orice ofertă. Potrivit spor.mynet.com, conducerea lui Trabzonspor l-a contactat pe Hagi în urmă la mijlocul lunii octombrie, pentru a-i propune funcţia de antrenor.

Trabzonspor se afla atunci într-o situaţie foarte delicată şi eşecul cu 6-1 în faţa celor de la Akhisarspor a dus la demiterea antrenorului Ersun Yanal. Şefii lui Trabzonspor au vrut să-l aducă pe Hagi, impresionaţi fiind de ceea ce a reuşit să realizeze la Viitorul. Însă Gică Hagi a refuzat.

Cel mai probabil, patronul Viitorului nu-şi doreşte să preia o echipă în plin sezon, ci ar vrea un proiect în care să-şi poată forma el lotul. În plus, scopul său este să ajungă la o echipă cu pretenţii. Trabzon se află în prezent abia pe locul 11 în campionat, dar sunt doar 10 puncte distanţă faţă de primul loc.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorultrabzonspor 

viewscnt
Articole similare