Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a reacţionat după declaraţiile lui Florinel Coman, de la finalul meciului cu Rapid: "Nu mai e copil"

Gică Hagi a reacţionat după declaraţiile lui Florinel Coman, de la finalul meciului cu Rapid: "Nu mai e copil"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre declaraţia lui Florinel Coman de la finalul partidei cu Rapid.

"Şeptarul" celor de la FCSB a generat un val de opinii controversate după anunţul dorinţei sale de a pleca în Qatar, la finalul acestui sezon.

Printre oamenii de fotbal pe care Coman nu îi poate contesta se numără fostul său antrenor pentru o lungă parte a carierei sale, şi totodată un om important în formarea sa ca fotbalist, Gheorghe Hagi. Coman a menţionat faptul că singura opinie pe care nu o poate contesta este cea a lui Gică Hagi. 

"Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile. Nu mă interesează de nimeni. Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta", a spus Coman, după egalul cu Rapid.

Gică Hagi a auzit declaraţia lui Florinel Coman şi a oferit o reacţie. "Regele" consideră faptul că Florinel Coman îşi poate decide singur viitorul din punct de vedere fotbalistic, în condiţiile în care nu mai este un copil.

Gică Hagi: "Îi respect decizia"

"Pe toţi i-am învăţat să ia decizii fiecare pentru el, deci nu putem să comentăm. Eu evit să îmi dau cu părerea. Coman e un jucător matur, care nu mai e copil. Nu are nevoie de ajutor, chiar dacă mai primeşte câte un sfat din când în când.

Nu am vorbit, ca să fie clar, e decizia lui şi trebuie să i-o respectăm, pentru că el ştie ce e cel mai bine pentru el. El măsoară, el face lucrurile, sunt alegerile lui, nu poate să ne convină întotdeauna alegerile cuiva. Nu putem gândi aşa, chiar dacă unii fac lucrul ăsta.

Nu vreau să îmi dau cu părerea. Eu nu sunt analist, nu sunt la televizor, nu ţine de mine. Eu îi respect decizia", a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid, de la Ovidiu.

Afla mai multe despre: gica hagiflorinel comanfcsbrapidfarulqatar 

viewscnt
Articole similare