Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi face scandal şi se ia public de şefii de la Fiorentina: "De ce i s-a promis că va juca? Nu i-aţi dat şanse 18 luni!"

Gică Hagi face scandal şi se ia public de şefii de la Fiorentina: "De ce i s-a promis că va juca? Nu i-aţi dat şanse 18 luni!"
Comentarii

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că fiul său, Ianis, jucător legitimat la Fiorentina, are nevoie să joace şi probabil din iarnă va merge la un club care îi va da această şansă, spunând că viitoarea destinaţie urmează să fie decisă după o analiză serioasă.

Hagi  a precizat că Ianis a lipsit mai bine de un an de teren, iar în momentul când s-a trasferat în Italia era între cei mai buni 100 de fotbalişti sub 21 de ani din lume şi în primii 11 născuţi în 1998 din Europa.

"Căutăm o soluţie ca Ianis să joace! Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piaţă. 

El a muncit, dar nu i s-a dat şansa. E obligatoriu să meargă oriunde, doar să joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina şi trebuie găsită o soluţie. Nu excludem nimic. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e", a declarat Hagi.

 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagiscandaldeclaratiiitaliatransferfiorentinaprobleme 

viewscnt
Articole similare