Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a pierdut pe ”noul Hagi”. Un club din Serie A speră să dea lovitura cu fotbalistul român şlefuit de ”Rege”

Gică Hagi l-a pierdut pe ”noul Hagi”. Un club din Serie A speră să dea lovitura cu fotbalistul român şlefuit de ”Rege”

Fotbal

Comentarii

Un fotbalist român, plecat de la Academia Hagi, face furori în Italia prin evoluţiile sale.

`Adrian Caragea, ”noul Hagi” care străluceşte în negru şi verde`, au titrat, recent, italienii de la sassuolonews.net, încântaţi de forma foarte bună pe care fotbalistul român o arată în ultima perioadă.

Adrian Caragea i-a cucerit pe italieni

Revenit după o ruptură de ligamente la genunchi, ce l-a ţinut departe de tuşă aproximativ un an, Adrian Caragea străluceşte  impresionează din nou alături de echipa U18 a celor de la Sassuolo, la Cupa Viareggio.

După ce a marcat contra celor de la Lecce în campionat, Adrian ”Dudu” Caragea a mai marcat o dată, de data aceasta împotriva ucrainenilor de la Rukh Lviv, la Cupa Viareggio.

Fotbalistul român a avut o atingere ”a la Neymar”, prin care şi-a scos din joc doi adversari şi apoi a marcat cu un şut perfect la colţul lung.

 

 

Cine este Adrian Caragea?

Adrian Caragea s-a născut pe 7 septembrie 2005 la Jaen, în Spania, şi provine dintr-o familie de sportivi: tatăl său, Ştefan, a jucat şi el fotbal, la Gloria Buzău şi Petrolul Berca, iar mama sa, Iulia, a fost jucătoare importantă de tenis de masă a României.

”Dudu” a început fotbalul în Spania, la Jaen, iar după câţiva ani la diverse cluburi din Buzău, în 2016 a făcut pasul către Academia ”Gheorghe Hagi”.

  • Adrian Caragea a bifat prezenţe pentru naţionalele U15, U16 şi U17, iar în acest moment este internaţional U18.

În sezonul 2020/2021, ”obligaţi” de faptul că fotbalistul marca pe bandă rulantă la juniorii, antrenorii echipei secunde la Viitorul Constanţa l-au introdus pe teren într-o partidă cu Agricola Borcea, în Liga a 3-a.

Avea doar 15 ani, însă reuşea să marcheze două goluri în acel meci, iar Viitorul se impunea cu 7-4.

Este alintat ”Dudu”, în memoria marelui atacant român Dudu Georgescu, cel care l-a antrenat pe tatăl său în perioada în care acesta era jucător activ la Gloria Buzău.

În septembrie 2021, Adrian Caragea a surprins pe toată lumea prin faptul că a ales să plece la Sassuolo şi nu a mai rămas la Academia ”Gheorghe Hagi”, fabrica de talente a ”Regelui”.

Din păcate, ascensiunea sa a fost oprită de o accidentare gravă, însă în acest moment a revenit mai puternic ca niciodată, dornic să-şi demonstreze calităţile şi valoarea.

Afla mai multe despre: adrian carageaviitorulhagisassuolo 

viewscnt
Articole similare