Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, pregătit să facă performanţă şi cu echipa feminină a Viitorului: "E echipă cu o mentalitate bună, competitivă"

Gică Hagi, pregătit să facă performanţă şi cu echipa feminină a Viitorului: "E echipă cu o mentalitate bună, competitivă"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi este pregătit să facă performanţă şi cu echipa feminină a Viitorului. "Regele" a recunoscut că e pregătit pentru noua provocare.

Gică Hagi, despre echipa feminină a Viitorului

"Regele" a pus bazele celei mai apreciate academii de fotbal din România, de unde promovează jucători la Viitorul. Acum, Gică Hagi e pregătit să formeze şi o echipă feminină cu care să facă performanţă: "Dacă e condiţie, trebuie să fie îndeplinită. Încercăm să facem şi acolo echipă bună, una foarte bună cu o mentalitate de învingătoare. N-o să facem echipă doar de dragul de a face. Mai bine plătesc amenda altfel. Noi vrem să facem echipă competitivă. Am cunoscut fetele de prin Constanţa, am cunoscut echipa şi trebuie să fie o echipă cu o mentalitate bună, competitivă", a declarat Gică Hagi în cadrul unei conferinţe de presă. 

Începând cu sezonul 2020-2021, toate echipele care vor activa în campionatul Ligii 1 trebuie să îndeplinească cerinţa de a înregistra minimum 20 de jucătoare care să evolueze în Campionatul Naţional U15 feminin.

Începând cu sezonul 2021-2022, toate cluburile din Liga 1 trebuie să înscrie şi o echipă de fotbal feminin în campionatele de senioare (Liga 1, Liga 2, Liga 3). 

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa echipei feminine

Imediat după ce a aflat decizia FRF, finanţatorul FCSB a răbufnit şi a susţinut că nu va face echipă feminină, din motive personale, care ţin de credinţa sa. Totuşi, finaţatorul s-a răzgândit şi e pregătit să cumpere o echipă, dar declaraţiile sale controversate au rămas: "Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am şi eu păcatele mele.

Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonoesc pe femei", a declarat, în trecut, Gigi Becali.  

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi viitorulgica hagi echipa femininaviitorul 

viewscnt
Articole similare