Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, ”scut” în jurul unui fotbalist de la FCSB: ”Până acum nu era bun, acum e bun, nu?!”

Gică Hagi, ”scut” în jurul unui fotbalist de la FCSB: ”Până acum nu era bun, acum e bun, nu?!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul roş-albaştrilor de două sezoane, contribuind decisiv la poziţia de lider pe care FCSB o ocupă în prezent în clasament.

Coman, lăudat de ”Rege”: ”Până acum nu era bun, acum e bun, nu?!”

Florinel Coman (25 ani) se află în cea mai bună formă a carierei, iar acest lucru se vede şi în poziţia ocupată de FCSB în clasamentul Superligii României. 

Coman este cotat acum la 5 milioane de euro. Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Viitorul, actuala Farul Constanţa, cu 3 milioane de euro, în august 2017. Jucătorul de 25 de ani are contract cu FCSB până în vara lui 2028, având o clauză de reziliere de 5.000.000 de euro.

Coman, care a crescut la Academia Hagi, a fost lăudat, recent, şi de ”Rege”.

"Farul sper să producă fotbalişti buni, cum l-a produs şi pe subsemnatul. Cum l-a produs şi pe Coman. E tot de acolo. Până la urmă e bun, nu? Până acum nu era bun, dar acum e bun, nu? Cel mai bun. 

Am produs 20 de jucători din circuitul naţionalei, nu eu, că avem 100 şi ceva de angajaţi, tehnic şi administrativ. 20 la echipa mare avem! La ultimul meci au fost opt, când s-au calificat, pot fi şi mai mulţi, depinde de ei, de forma lor, dar Farul a făcut ce trebuia, că a investit în tineri. România poate ieşi de unde este doar din tineri", a spus Gică Hagi, după FCSB - Farul 1-1, în Superliga.

Coman a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon, în toate competiţiile.

Florinel Coman (25 de ani) a absentat din primul 11 al FCSB-ului din meciul cu Farul Constanţa din cauza unei răceli. 

Afla mai multe despre: gică hagifcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare