Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, discurs manifest după înfrângerea României cu Slovenia: ”Am jucat ca niciodată şi am pierdut ca întotdeauna!” | EXCLUSIV

Gică Popescu, discurs manifest după înfrângerea României cu Slovenia: ”Am jucat ca niciodată şi am pierdut ca întotdeauna!” | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Gică Popescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în care a vorbit despre echipa naţională a României.

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

Gică Popescu a vorbit despre rezultatul obţinut de România în meciul amical. Fostul internaţional nu a părut să fie foarte mulţumit. Fostul jucător de la Barcelona a spus că echipa noastră trebuie să rămână doar cu evoluţia din repriza secundă. 

”Am jucat ca niciodată şi am pierdut ca întotdeauna!”

”Am jucat ca niciodată şi am pierdut ca întotdeauna. Mă bucur că nu am văzut decăt repriza a doua pentru că am înţeles că prima a fost dezastru. Evoluţia jucătorilor noştri din a doua repriză mi-a plăcut, mi-a plăcut dezinvoltura cu care au intrat. Probabil aveau nevoie de această descătuşare, iar la scorul de 2-0 e normal să ai o altă abordare, n-ai nimic de pierdut. 

Joci mai relaxat pentru că nu se mai poate întâmpla nimic, jocul era aproape pierdut la 2-0 cu un portar de talia celui pe care îl avea Slovenia. Evoluţia a fost una curajoasă, cu multe faze de poartă.

Haideţi să rămânem cu evoluţia din repriza a doua şi ne rugăm ca ce se va întâmpla de acum încolo la nivelul echipei naţionale să fie de la evoluţia din repriza a doua de la meciul de aseară în sus”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-frf-slovenia-gică popescu 

viewscnt
Articole similare