Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, noul consilier al premierului Mihai Tudose! ”Baciul” va coordona şi organizarea Europeanului din 2020 în România

Gică Popescu, noul consilier al premierului Mihai Tudose! ”Baciul” va coordona şi organizarea Europeanului din 2020 în România

Echipa națională

Comentarii

Mihai Tudose, prim-ministrul României, a anunţat că Gică Popescu este noul său consilier în probleme de sport. În plus, fostul căpitan al echipei naţionale se va ocupa de organizarea Campionatului European din 2020 în România.

Gică Popescu se va întoarce într-o funcţie importantă şi va lucra pentru bunul mers al Europeanului din 2020 pe teritoriul României.

Pentru că nu ne pricepem la fotbal în Guvern, am zis hai să găsim pe cineva, un bun manager de proiect. Am găsit nişte oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA. S-a discutat cu soluţia respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să ştie în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu", a declarat Mihai Tudose, la Sinteza Zilei.

Gică Popescu a fost condamnat, pe 4 martie 2014, pentru spălare de bani şi evaziune fiscală şi a primit o pedeapsă de trei ani, o lună şi zile zile, la care judecătoarele au adăgat pedeapsa complementară şi anume interdicţia de reprezenta un club de fotbal timp de un an, după executarea pedepsei. ”Baciul” a fost eliberat după ce a stat în închisoare timp de 611 zile.

Astfel, cum Federaţia Română de Fotbal se ocupă şi ea de organizarea Europeanului din 2020 în România, Gică Popescu, din noua funcţie, va trebui să colaboreze cu Răzvan Burleanu, adversarul său de la alegerile FRF, pentru ca ţara noastră să aibă totul pregătit pentru turneul final de peste doi ani.

Este primul loc de muncă al lui Gică Popescu, după ce a ieşit din închisoare.

Afla mai multe despre: gica popescumihai tudoseguverneuro 2020 

viewscnt
Articole similare