Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu vede altfel lucrurile în cazul lui Denis Alibec. Cum ar putea depăşi perioada critică în care se află

Gică Popescu vede altfel lucrurile în cazul lui Denis Alibec. Cum ar putea depăşi perioada critică în care se află

Superliga

Comentarii

Gică Popescu este de părere că Denis Alibec şi-ar putea reveni dacă cei de la FCSB şi-ar schimba atitudinea faţă de el. Fostul căpitan al Barcelonei susţine că Alibec nu are parte de un tratament care să-l ajute să treacă de criza de formă prin care trece.

Denis Alibec este copilul problemă la FCSB. Criza de formă, accidentările, dar şi unele probleme de comportament l-au îndepărtat de atacantul care era la Astra. Motiv pentru care a fost criticat dur atât de conducerea clubului, cât şi de antrenor. Însă Gică Popescu spune că Denis Alibec are nevoie de o altă abordare. Fostul mare internaţional român susţine că cei de la FCSB ar trebui să-i ofere mai multă încredere şi să înveţe să-l asculte. 

”Ştii ce nu înţeleg eu? De ce atâta presiune pe Alibec? (reporter: pentru că s-au plătit două milioane de euro) Şi e singurul jucător pe care s-au plătit două milioane? Dacă s-au plătit două milioane, atunci acest jucător trebuie oarecum avută grijă de el. Nu trebuie pusă atâta presiune pe Alibec. De ce atâta presiune? Lăsaţi-l, oameni buni, în pace! OK, nu se antrenează, trece-l pe bancă, dă-i încredere. Dar mie mi se pare că este prea multă presiune negativă pe el. În momentul în care joacă prost, vin comentarii negative asupra lui. Ai plătit două milioane de euro, da? Dacă ai plătit două milioane de euro pe el, încearca să îl îmbunătăţeşti, dă-i încredere. Când joacă prost, vorbeşti de bine. Nu poţi... joacă prost - pe el, joacă prost - pe el.

Eu tot timpul am spus, e unul dintre jucătorii cei mai talentaţi şi cu potenţial fantastic. Dar se pare că nu suportă foarte bine presiunea. Păi, dacă nu o suportă, dacă eu am investit în el, de ce să îl distrug? De ce să nu am grijă de el? De ce să nu încerc altceva? Încerc să schimb modul de abordare al lui Alibec. Nu ţine cu presiunea, întorc placa, încerc să mi-l aduc, să mi-l apropii, să îl antrenez mai mult, să îl întreb de ce nu e fericit. Mi se pare că aceasta ar fi calea cu care trebuie să se lucreze cu Alibec”,
a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popesculiga 1fcsbdenis alibec 

viewscnt
Articole similare