Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat prima măsură după ce a criticat dur arbitrajul de la Giurgiu: "Nu mai vreau să aud de România". Pe cine acuză în mod direct

Gigi Becali a anunţat prima măsură după ce a criticat dur arbitrajul de la Giurgiu: "Nu mai vreau să aud de România". Pe cine acuză în mod direct

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB a fost extrem de supărat de prestaţia lui Istvan Kovacs de la partida împotriva Astrei. Gigi Becali a dezvăluit că este tentat să se mute în Anglia dacă vicecampioana va mai avea parte de un asemenea tratament din partea arbitrilor.

Patronul roş-albaştrilor a luat foc după ce a văzut felul cum echipa sa a fost arbitrată. Într-o intervenţie la PRO X, acesta a tunat la adresa tuturor celor care trag sforile în favoarea actualei campioane. 
 
"Eu niciodată nu am fost aşa supărat pe arbitraj, trebuie să ne retragem, nu se poate aşa ceva. Două 11 m clare am avut, hai să îi dăm titlul de pe acum lui Neluţu Varga, Burleanu şi cu toţi de acolo să îi dea deja campionatul. Nu accept aşa aceva, 11 m clar la 1-1, CFR-ului îi dai 11 m la mişto cu Dinamo, luaţi voi titlul cu Burleanu şi cu asta basta.  Nu ai ce să faci cu ei, nu e admisibil aşa ceva, în faţa ta la 5 m îl ia de tricou şi nu dai nimic, dăi galben pentru simulare atunci. Ce să mai vorbim de fotbal ? Acum se merge pe varianta hai să vedem cine e cel mai obraznic arbitru, care fură mai mult, ce să îi mai spun eu lui Tănase?" se întreabă Gigi Becali.  
 
Latifundiarul din Pipera a dezvăluit la ce s-a gândit prima oară când a văzut "masacrul" de la Giurgiu. 
 
"Mă duc în Anglia, cumpăr o echipă, dau 25 de milioane de euro. Aici e clar, e rea voinţă că ăsta e foarte mare arbitru. Sunt aşa supărat, cum să tac din gură când văd asemenea furăciune? Nu se poate dacă am două 11 metri clare! Tănase a fost luat de tricou şi tăvălit pe jos. Nu tras, ci tăvălit! Nu mai pot eu de sancţiunile lor" a fost reacţia lui Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: fcsbistvan kovacsangliacumpărare clubarbitraj 

viewscnt
Articole similare