Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a exclus complet o echipă din lupta la titlu: "Poate la anul". Ce şi-a propus patronul de la FCSB: "Ăsta e ţelul meu"

Gigi Becali a exclus complet o echipă din lupta la titlu: "Poate la anul". Ce şi-a propus patronul de la FCSB: "Ăsta e ţelul meu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit după victoria FCSB-ului cu scorul de 4-0 împotriva celor de la UTA Arad, primul meci al liderului din Superliga din 2024.

Finanţatorul celor de la FCSB a exultat în faţa palatului său din Pipera după victoria clară a echipei sale, scor 4-0. Becali crede că a găsit formula perfectă în ceea ce priveşte echipa cu care va cuceri titlul mult aşteptat de nouă ani de zile.

Rapid, exclusă din lupta pentru titlu de Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a privit şi echipele din spatele liderului şi a ajuns la o concluzie, Rapid nu îi mai provoacă emoţii patronului de la FCSB. Becali consideră că singurele echipe care mai au un cuvânt de spus în lupta la titlul din acest sezon sunt Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

La Craiova îşi va disputa FCSB partida din etapa următoare, chiar pe terenul echipei antrenate de Ivaylo Petev, echipa de pe locul patru în Superliga.

Becali şi-a propus şi un obiectiv măreţ, revenirea în grupele Ligii Campionilor, performanţă care n-a mai fost atinsă de 10 ani.

FCSB este lider în Superliga, cu 47 de puncte, la 11 puncte în faţa celor de la CFR Cluj, echipa de pe locul doi, care s-a încurcat pe terenul celor de la FC Botoşani într-o înfrângere cu scorul de 1-0.

"Eu vreau să câştig bani la fotbal, iar ca să fac asta, trebuie să ajung în Liga Campionilor. Acesta este ţelul meu. Pe mine mă interesează CFR şi Craiova. Rapid... poate la anul.

Ideea mea este de a face o echipă puternică, să câştig fără emoţii. O să vedem acum, cu Craiova, despre ce e vorba. Dacă şi pe Craiova o dominăm aşa clar, înseamnă că avem valoare. Intră şi Coman. Noi am dat patru goluri aseară, fără Coman", a declarat Gigi Becali, marţi dimineaţă, la palat.

Afla mai multe despre: gigi becalirapidfcsbsuperligachampions leagueuefa champions league 

viewscnt
Articole similare