Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a întors foaia la FCSB. Are emoţii la campionat: ”Cum să fie uşor? Nu mai e”

Gigi Becali a întors foaia la FCSB. Are emoţii la campionat: ”Cum să fie uşor? Nu mai e”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu mai este aşa sigur că poate lua la pas campionatul cu FCSB. Chiar dacă a învins echipe precum Farul, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, acesta are emoţii înaintea meciului cu Hermannstadt.

FCSB are un program încărcat în această perioadă, cu patru deplasări complicate.

De prima a trecut cu bine. A învins-o, la Ovidiu, pe campioana Farul Constanţa, scor 1-0. Mai urmează încă trei.

Astăzi joacă la Sibiu, cu FC Hermannstadt, duminică, 24 septembrie, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, ambele în campionat, iar miercuri, 27 septembrie, pe terenul celor de la Bihor, în Cupa României.

Gigi Becali nu mai este aşa sigur de titlu

Înaintea deplasării de pe terenul celor de la FC Hermannnstadt, Gigi Becali are emoţii, chiar dacă nu cu mult timp înainte patronul FCSB afirma răspicat că echipa sa nu are cu cine să joace în campionat.

”La orice meci trebuie să ai emoţii şi cu orice echipă, ca să câştigi campionatul. Noi le-am bătut pe toate, pe Craiova, pe CFR, pe Farul, contracandidate.

Mai avem doar cu Rapid şi Sepsi. Cum să fie uşor, nu mai e niciun meci uşor. Normal, trebuie să îi batem pe Hermannstadt”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

FCSB este lider în Superliga României, cu şapte victorii din opt meciuri jucate, respectiv 21 de puncte. Meciul cu FC Hermannstadt se dispută astăzi, de la ora 20:00.

Gigi Becali, euforic: ”Nu mai avem cu cine să jucăm”

”Nu prea cunosc aşa multe echipe de fotbal, de aia zic să ne aduceţi echipe, că în România nu mai avem cu cine să jucăm. Dar nu ne aduceţi danezi, că pe ei îi spulberăm.

Acum, strategia e altă. Am zis că mai mult mă interesa meciul cu CFR Cluj. Acum mă interesează mai mult campionatul decât cupele europene. Vreau să jucăm în Liga Campionilor. 

Nu mai avem cu cine să jucăm. Să ne aduceţi echipe din Europa, valoroase. Nu mai avem cu cine să jucăm! Ce să jucăm? Domnul ştie că spun în glumă. Dacă ştie că mă mândresc, iau înfrângere”, afirma Gigi Becali, după meciul câştigat cu CFR Cluj (1-0), în Ghencea.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare