Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, critici la adresa lui Claudiu Keşeru. ”Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Când a venit, am zis că joacă la orice echipă din lume!”

Gigi Becali, critici la adresa lui Claudiu Keşeru. ”Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Când a venit, am zis că joacă la orice echipă din lume!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Keşeru nu a reuşit o partidă bună în meciul cu moldovenii, iar Toni Petrea a decis să îl înlocuiască în minutul 59 cu Constantin Budescu. Acum, Gigi Becali a vorbit despre atacantul FCSB-ului şi a spus că este nemulţumit de el. Patronul echipei a scos în evidenţă că există o diferenţă între evoluţiile jucătorului din primele meciuri şi evoluţiile sale din prezent. 

”Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că joacă la orice echipă din lume!”

”Keşeru, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lume. Forţă, viteză, şut, protejează mingea de patru-cinci jucători, am zis că e mai bun decât era înainte, că a crescut, ca să constat acum că nu ştiu ce se întâmplă.

Toate baloanele le returnează şi când nu are om pe el. Returnezi când eşti stresat, altfel, o iei, te întorci cu ea. Nu vrea să îi zic nimic, poate să fie un meci în care să nu fie în formă, eu cred că îşi va reveni”, a declarat Gigi Becali, la PRO X. 

Keşeru se află la a doua aventură la FCSB, iar până în acest moment, a marcat 4 goluri pentru echipa condusă de Toni Petrea. 

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsb-claudiu keşeru-becali 

viewscnt
Articole similare