Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în conflict cu ruşii: „Au dat bir cu fugiţii”. Andrei Miron, mărul discordiei

Gigi Becali, în conflict cu ruşii: „Au dat bir cu fugiţii”. Andrei Miron, mărul discordiei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pus capăt speculaţiilor care îl dădeau ca şi transferat pe Andrei Miron în Rusia. Finanţatorul lui FCSB a dezminţit faptul că faptul că fundaşul ar putea pleca la Ural.

Andrei Miron (25 de ani) a ajuns la FCSB la începutul lui 2019, fără ca vicecampioana României să îi plăteacă vreun ban lui FC Botoşani. Moldovenii au rămas însă cu 30 la sută din procentele unui eventual transfer.

Gigi Becali nu are însă de gând să se despartă prea curând de fundaşul născut la Galaţi şi în niciun caz să îl transfere la Ural.

Gigi Becali, în conflict cu ruşii: „Au dat bir cu fugiţii”. Miron, mărul discordiei

„Eu nu am declarat niciodată că am primit vreo ofertă de la Ural pentru Miron. Nu e aşa. Eu am spus doar că am primit ceva pentru el din Rusia, dar nu aţi auzit din gura mea care este echipa… Nu e vorba despre Ural.

Le-am spus celor care m-au contactat că pentru 600 de mii de euro îi voi da drumul lui Miron. Acum, că el a fost propus pe la vreo echipă sau echipe din Rusia, iar cei care l-au propus credeau că îl voi vinde pe o sumă mai mică, s-au înşelat.

Este clar că au fost nişte aiureli, nimic serios. Nu am mai primit niciun răspuns de la ei, zici că au dat bir cu fugiţii. Miron poate să stea liniştit la mine la echipă că nu este nici o problemă”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

  • conform transfermarkt.com, 800 de mii de euro este cota de transfer a lui Andrei Miron
  • fundaşul mai are contract cu roş-albaştrii până în iunie 2024
  • trei meciuri jucat şi un gol marcat are Miron la FCSB

Afla mai multe despre: becalimironfcsb 

viewscnt
Articole similare