Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Olimpiu Moruţan, remarcat de specialiştii din străinătate: „Control fantastic al balonului, mai rar aşa ceva”

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Olimpiu Moruţan, remarcat de specialiştii din străinătate: „Control fantastic al balonului, mai rar aşa ceva”

Echipa națională

Comentarii

Olimpiu Moruţan, titularizat de Adrian Mutu, în meciul cu Olanda, scor 1-1, nu a dezamăgit şi s-a remarcat în timpul partidei.

Lăudat de presa internaţională, Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, unde joacă Moruţan în Liga I, poate să îşi facă calculele pentru un eventual transfer.
Mijlocaşul de 21 de ani a fost lăudat după evoluaţia pe care a avut-o în meciul de ieri de specialişti din străinătate.


„Atacă frontal poarta când este la minge. Întotdeauna caută să tragă de la distanţă, efort consistent. Posedă un control strâns fantastic al balonului atunci când driblează şi ştie bine să se mişte din corp pentru a face faţă unui duel 1 contra 1. Are momente în care, din încercarea de a face mai multe, nu-şi controlează bine picioarele. Trebuie să fie mai atent. De multe ori foloseşte ambele picioare când driblează, lucru mai rar întâlnit”, au spus cei de la target scouting.


”Dişponibilitate la muncă considerabilă pe toată durata partidei. A apărut chiar şi în propriul careu pentru a face o deposedare.Pare un adevărat lider şi un element de bază în atac, un fotbalist care focalizează acţiunile colegilor. Aproape de fiecare dată a încercat pase numai în faţă şi a părut încrezător în calităţile sale”, au mai punctat specialiştii.

România U21 va juca următoarea partidă sâmbătă, de la ora 19:00, împotriva Ungariei.

Grupele EURO 2021

    Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
    Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
    Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca
    Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia

Afla mai multe despre: fcsbromania u21olimpiu morutangigi becali 

viewscnt
Articole similare