Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali o distruge pe Dinamo: ”Retrogradează! Toate echipele sunt mai bune decât ei”

Gigi Becali o distruge pe Dinamo: ”Retrogradează! Toate echipele sunt mai bune decât ei”

Superliga

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi avertizează rivalii de la Dinamo după rezultatele recente ale "câinilor roşii."

FCSB este lider în Superliga în timp ce rivalii de la Dinamo ocupă penultima poziţie în clasamentul Superligii.

Dinamo, fără gol în luna septembrie

Gigi Becali trimite un semnal de alarmă pentru rivali, după cele trei înfrângeri consecutive fără gol marcat.

Latifundiarul din Pipera îl laudă pe Ovidiu Burcă dar consideră că Dinamo este cea mai slabă echipă din Superliga României.

„Cred că da (n.r. vor retrograda), nu prea îi văd cum să ia puncte. Ei au un antrenor foarte bun, ca dovadă că duce mingea până acolo, dar nu sunt capabili să marcheze gol. 

Când nu poţi să marchezi gol, nu poţi să iei decât un singur punct.

Nu poţi să iei trei puncte, retrogradezi. Toate echipele sunt mai bune decât ei, dacă nu fac cumva nişte mutări în iarnă.

Farul i-a bătut în inferioritate numerică, le-a mai dat un gol chiar. E o echipă care nu are putere deloc”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

MEGA-lovitură dată de Becali. Patronul FCSB-ului a plătit 600 de mii de euro pentru o super achiziţie

Gigi Becali a bătut palma cu reprezentanţi ai firmei SC Romes SA, unde oricum deţinea 96% din acţiuni, pentru un teren din Pipera de peste 2000 mp.

În perioada 2007-2018, Becali a împrumutat societatea cu două milioane de euro, iar pentru a stinge această datorie, Adunarea Generală a Acţionarilor a luat decizia de a-l despăgubi pe patronul FCSB-ului cu un teren cu o suprafaţă de 2345 mp, plus două corpuri de clădire cu o suprafaţă de peste 300 mp.

Conform gsp.ro, proprietatea este amplasată pe strada Erou Iancu Nicolae, într-un cartier de lux din Pipera.

Întreaga valoarea a proprietăţii pe care a pus mâna Gigi Becali se ridică la 2,6 milioane de euro, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial, astfel că latifundiarul din Pipera i-a achitat societăţii diferenţa de 600 de mii de euro.

 

Afla mai multe despre: gigi becalidinamofcsb 

viewscnt
Articole similare