Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro! Patronul de la FCSB nu se uită la bani: „Făgăduinţa mea este acum împlinită!”

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro! Patronul de la FCSB nu se uită la bani: „Făgăduinţa mea este acum împlinită!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro.

Gigi Becali a refuzat fără să stea pe gânduri o ofertă de 6 milioane de euro

Este vorba despre un teren din zona de nord a Capitalei. Omul de afaceri a primit o ofertă aparent de nerefuzat, dar a avut alte planuri. A început construcţia în acea zonă a „celei mai frumoase biserici din lume”, aşa cum afirmă chiar el.

În 2008, echipa sa trecea de Galatasaray şi se califica în grupele UEFA Champions League. Gigi Becali a promis atunci că va ridica un lăcaş de cult impresionant în Pipera, iar acum visul său este foarte aproape de realizarea completă.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit însă că ar fi putut obţine cel puţin 6 milioane de euro pentru pământul pe care a ridicat biserica, dar a refuzat fără să stea pe gânduri. În plus, Becali a spus că a dat peste 10 milioane de euro pentru lucrări şi crede că va mai investi cel puţin încă atât pentru împlinirea visului său.

„Este o biserică pe care am făgăduit-o Domnului când am bătut-o pe Galatasaray. Am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum, voi face o biserică acolo pe colţ.

Am primit pe terenul ăsta de aici 6 milioane de euro şi mulţi au zis ‘Lasă, că faci în altă parte!’.  Dar cu Dumnezeu nu negociezi! Făgăduinţa mea este acum împlinită. Acum slavă Domnului că a pus asta (n.r. turla mare). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumuseţe …

Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5-6 milioane de euro. Când s-a ridicat această cupolă eu am simţit o bucurie cât toate miliardele lumii”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbiserica 

viewscnt
Articole similare