Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după ce a petrecut ca-n vremurile bune la cununia lui Ianis Hagi: ”E primul”

Gigi Becali, prima reacţie după ce a petrecut ca-n vremurile bune la cununia lui Ianis Hagi: ”E primul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a oferit prima reacţie după ce a făcut show la cununia lui Ianis Hagi, fiul naşului său de cununie, Gică Hagi

Gugi Becali, aşa cum nu l-ai mai văzut de ani buni. ”De aia m-am dus”

Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceştia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureştiului.

La evenimentul la care au participat peste 400 de invitaţi a fost şi Gigi Becali, care a făcut show ca în vremurile bune.

În ciuda faptului că în urmă cu ceva timp anunţa că nu mai participă la evenimente sociale în care va cânta muzica, omul de afaceri a făcut o excepţie pentru naşul Gică Hagi la cununia lui Ianis.

Acesta a fost motivul pentru care a luat parte la petrecere, acolo unde a făcut spectacol. A luat microfonul, a cântat şi a dansat în mijlocul invitaţilor, dar şi în mijlocul horei din care făcea parte şi Florinel Coman, vedeta sa de la FCSB.

”Eu nu mă duc la nunţi şi la botezuri. Singurul e Gică pentru că e primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinereţe”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro.

Dar nu numai patronul FCSB-ului a făcut spectacol. Şi Gică Hagi a oferit momente fabuloase la microfon şi pe ringul de dans.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare