Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: "Veste minunată!" | EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: "Veste minunată!" | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a oferit, pentru Orange Sport, prima sa reacţie după ce Simona Halep (32 de ani) a primit o veste importantă de la TAS. Elveţienii i-au redus redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, astfel că sportiva poate reveni imediat pe terenul de tenis.

Simona Halep s-a ales cu o reducere considerabilă a pedepsei din partea TAS, după ce a contestat la tribunalul elveţian suspendarea de 4 ani primită din partea Agenţiei Internaţionale de Integritate în Tenis (ITIA). Gigi Becali a reacţionat la auzul acestei veşti.

Gigi Becali, despre decizia TAS în cazul Simonei Halep: "Veste minunată"

Omul de afaceri din Pipera a catalogat drept "veste minunată" faptul că Simonei Halep i-a fost redusă suspendarea de la 4 ani la 9 luni. În urma audierilor din perioada 7-9 februarie 2024, TAS a redus suspendarea de 4 ani, dictată iniţial de ITIA, la 9 luni. Astfel, Simona poate reveni pe teren imediat.

Becali nu crede, însă, că Simona Halep va reuşi să mai atingă nivelul de top la care a ajuns în trecutul nu foarte îndepărtat, când a fost numărul 1 mondial şi a câştigat două turnee de Grand Slam: "La asta mă uit. Ce să spun eu? Veste minunată, că se spun?

(n.r. - va mai fi numărul 1 mondial?) Nu, dar va mai câştiga bani!", a spus Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis de la Miami, în perioada 19-31 martie 2024.

Halep a câştigat Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

Afla mai multe despre: gigi becalisimona halepgigi becali reactie simona halep tassimona halep pedeapsa tasgigi becali suspendare simona halep 

viewscnt
Articole similare