Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, răspuns ferm când a fost întrebat despre Florin Tănase: ”I-am zis asta”

Gigi Becali, răspuns ferm când a fost întrebat despre Florin Tănase: ”I-am zis asta”

FCSB

Comentarii

FCSB este într-o continuă agitaţie în ultimele zile. Pe lângă schimbarea de la nivelul băncii tehnice, Gigi Becali a oferit detalii şi despre situaţia lui Florin Tănase, despre care a fost foarte clar: trei milioane de euro şi căpitanul echipei este liber să plece.

FCSB are parte de un început de sezon mult sub aşteptările patronului, ale fanilor şi ale tuturor celor implicaţi la club.

Formaţia bucureşteană nu a înregistrat nici măcar o victorie în cele trei meciuri disputate, două în campionat şi unul în preliminariile Conference League.

Dezamăgirea dată de rezultatele nesatisfăcătoare a ajuns şi în interiorul lotului, iar căpitanul Florin Tănase a fost protagonistul unor declaraţii prin care a intrat în conflict cu managerul general Mihai Stoica.

Situaţia incertă a lui Florin Tănase ar putea fi o altă explicaţi a nivelului foarte slab de joc arătat de vicecampioana României în meciurile din debutul acestui sezon.

Gigi Becali, răspuns ferm când a fost întrebat despre Florin Tănase: ”I-am zis asta”

La anunţul venirii lui Nicolae Dică ca antrenor la FCSB în locul lui Toni Petrea, Gigi Becali a fost chestionat şi cu privire la ce urmează să se întâmple cu căpitanul echipei.

Patronul de 64 de ani a avut o reacţie foarte fermă. A subliniat faptul că acesta nu va pleca pe mai puţin de trei milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere stipulată în contractul jucătorului.

”Cu Tănase... nu ştiu, să vedem. Într-un fel... i-am spus, domnule, vorbim numai după meciul de joi (n.r. cu Saburtalo din Conference League). Tănase fără trei milioane nu pleacă... aşa le-am transmis.

A venit cineva astăzi că cutare, că nu ştiu ce... i-am zis că fără trei milioane nu-l dau”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă.

La finalul derby-ului pierdut cu Rapid, scor 0-2, Florin Tănase a vorbit şi el despre posibila sa plecare de la FCSB, una despre care se speculează de mai mulţi ani.

”Nu vreau să discut despre asta. Sunt suparat. Mă aşteptam la un alt start de sezon. Trebuie să începem să jucăm aşa cum o făceam înainte. Îmi arde de transfer după meciul ăsta?”, afirma căpitanul roş-albaştrilor.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu de campion.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare