Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a decis unde va face Revelionul 2018! Îl va lua şi pe Luţu cu el! Cât costă camera de hotel!

Gigi Becali s-a decis unde va face Revelionul 2018! Îl va lua şi pe Luţu cu el! Cât costă camera de hotel!

Diverse

Comentarii

Gigi Becali va petrece Revelion 2018 alături de familie, dar şi de prieteni apropiaţi. Patronul FCSB a ales destinaţia clastică: Poiana Braşov, acolo unde a făcut o rezervare pentru patru zile.

Printre cei alături de care patronul FCSB va întâmpina anul 2018 vor fi Vasile Geambazi, Valeriu Argăseală şi, desigur, nelipsitul Ionuţ Luţu. Suma pe care grupul o va achita este chiar consistentă. În perioada iernii, camerele pornesc de la aproximativ 1.000 de lei pe noapte, anunţă Fanatik.ro.

Gigi Becali a petrecut Revelionul din 2017, tot în Poiana Braşov. Atunci, aproape de miezul nopţii patronul FCSB a decis să îşi lase familia să petreacă şi a mers la biserică, alături de Ionuţ Luţu. "Pe mine mă interesează muzica tralala? Pe mine mă interesează Sfânta Liturghie, unde cântă îngerii. Eu m-am dus să văd îngerii cântând. O să vin şi la familie. Fetele sunt tinere, se distrează, niciun fel de problemă. Să fiţi sănătoşi, Doamne Ajută. Să dea Dumnezeu românilor mai mult untdelem, mai mult grâu şi mai mult vin. Asta înseamnă bogăţia în Sfânta Scriptură", spunea Becali la acea vreme.

Afla mai multe despre: gigi becalirevelion 2018 

viewscnt
Articole similare