Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, una dintre apariţiile serii la cununia lui Ianis Hagi! Ce a făcut finanţatorul FCSB la eveniment | FOTO

Gigi Becali, una dintre apariţiile serii la cununia lui Ianis Hagi! Ce a făcut finanţatorul FCSB la eveniment | FOTOgalerie foto

Special

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost invitat la cununia civilă dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi, iar afaceristul a fost prezent la evenimentul din nordul Bucureştiului.

Cum a apărut Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi, chiar în ziua de Crăciun

Ianis Hagi a trecut peste anul în care a fost accidentat şi a lipsit de pe teren. În partea a doua din 2023 a avut doar motive de bucurie. 

Fiul lui Gică Hagi s-a calificat cu echipa naţională la EURO 2024, apoi a reuşit să aibă petrecerea pentru logodna cu Elena Tănase. 

La doar câteva luni distanţă, cei doi au făcut pasul următor. Elena Tănase şi Ianis Hagi au organizat petrecerea pentru cununia civilă, pe 25 decembrie, de Crăciun. 

Vizibil emoţionanţi şi fericiţi, cei doi au oferit câteva declaraţii de la faţa locului: "Suntem foarte bucuroşi după cum vedeţi pe feţele noastre. Da, este un an pe care-l voi ţine minte mereu, un an în care mi-am revenit după accidentarea de un an, un an de zile de chin, apoi au venit momentele frumoase. 

Calificarea cu naţionala, dar cununia civilă e unică. E ceva ce mi-am dorit de mic copil, adică să-mi găsesc jumătatea. Am două familii care ne susţin necondiţionat, ne iubim, ne respectăm, ne apreciem, un an minunat", a spus Ianis Hagi

Printre invitaţi s-a numărat şi Gigi Becali. Finanţatorul FCSB este unul dintre apropiaţii familiei Hagi, iar de Crăciun ei s-au reunit în clubul din nordul Bucureştiului. 

Gigi Becali a venit elegant la eveniment şi s-a întreţinut minute bune cu ceilalţi invitaţi.

Galerie foto cu Gigi Becali la cununia civilă dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali cununie ianis hagicununie ianis hagi elena tanase 

viewscnt
Articole similare