Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, veste uriaşă pentru fanii FCSB-ului după jocul neconvingător cu Sepsi. Vedeta a semnat. Clauză de zeci de milioane de euro | EXCLUSIV

Gigi Becali, veste uriaşă pentru fanii FCSB-ului după jocul neconvingător cu Sepsi. Vedeta a semnat. Clauză de zeci de milioane de euro | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga României, iar Gigi Becali nu doreşte să păţească şi el la fel cum au fost loviţi cei de la Rapid cu portarul de naţională, Horaţiu Moldovan, transferat la Atletico.

Darius Olaru se află la, probabil, cel mai bun sezon al său din carieră, iar ofertele de transfer pe numele său nu au întârziat să apară.

Mijlocaşul de 25 de ani al celor de la FCSB este lider autoritar în clasamentul golgheterilor din Superligă cu cele 14 goluri marcate până în momentul de faţă.

Olaru, clauză uriaşă de reziliere la FCSB. Gigi Becali i-a făcut oferta. Nu vrea să rămână păgubaş la fel ca Rapid cu Moldovan

Dar Gigi Becali nu vrea să-şi vândă căpitanul foarte ieftin. Patronul FCSB-ului a luat măsuri pentru a nu repeta greşeala pe care a făcut-o Rapid cu portarul Horaţiu Moldovan, care a fost luat de Atletico Madrid doar cu 800.000 de euro.

Prin urmare, Gigi Becali a anunţat că i-a oferit lui Darius Olaru o prelungire de contract pentru următoarele trei sezoane şi i-a mărit şi clauza de reziliere, aceasta fiind în valoare de 20 de milioane de euro.

De asemenea, un anunţ important a fost făcut de patronul FCSB-ului şi despre cealaltă mare vedetă a echipei, Florinel Coman.

”Coman are clauză de cinci milioane de euro, iar clauza lui Olaru este de 20 de milioane de euro. Olaru mai avea încă trei ani de contract, aşa că am pus clauză mai mare", a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Darius Olaru a disputat în acest sezon 31 de partide pentru FCSB în toate competiţiile. A marcat 14 goluri şi a oferit trei pase decisive.

Acesta joacă la formaţia bucureşteană din ianuarie 2020. Cota sa actuală de piaţă este de 6,5 milioane de euro.

Reacţia lui Olaru după victoria la limită cu Sepsi

”Nu ne-am putut face jocul foarte bine. Am avut două şanse foarte bune să închidem jocul. Dacă făceam 2-0 era altul meciul. Ne bucurăm că în final am reuşit să câştigăm.

Trebuia să obţinem cele 3 puncte şi le-am obţinut. Ştim că ne va aştepta un meci dificil cu U Cluj, dar vom face totul pentru a pregăti jocul cât mai bine”, afirma Olaru, după meciul cu Sepsi.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidarius olarusuperliga 

viewscnt
Articole similare