Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Corsicanu, reacţie imediată după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi; „S-a ajuns prea departe pentru câteva fumigene!”

Gigi Corsicanu, reacţie imediată după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi; „S-a ajuns prea departe pentru câteva fumigene!”

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae (41 de ani) a fost săltat de trupele speciale de mascaţi, joi dimineaţa, într-un dosar care n-are legătură cu fotbalul.

Reacţia lui Gigi Corsicanu după audierea lui Daniel Niculae

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei de la Rapid, a oferit o primă reacţie cu privire la această speţă, explicând că este surprins de ceea ce se întâmplă. Rapidistul consideră că s-a ajuns prea departe, dar a recunoscut că nu ştie toate dedesubturile acestui caz.

„Sunt surprins de ceea ce se întâmplă. Mi se pare că s-a ajuns prea departe pentru câteva petarde şi fumigene. Dar nu cunosc detalii, în afara a ceea ce a apărut până acum în presă.

Ştiu că, în afara lui Niculae, au fost chemaţi la audieri vreo zece baieţi din galerie. Aştept şi eu să vedem ce se întâmplă mai departe”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit sportpesurse.ro

„Renunţaţi la Daniel Niculae?” Răspunsul clar oferit de Dan Şucu după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi

Dan Şucu a fost întrebat dacă se gândeşte să renunţe la Daniel Niculae după acest eveniment, dar patronul Rapidului spune că are nevoie de mai multe informaţii în acest sens şi că, deocamdată, îl susţine pe oficial.

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: gigi corsicanurapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare