Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere a explicat momentul eliminării: ”Lui Ţucudean i-a fost frică de faptul că eu voi golgheter! Voi termina înaintea lui”

Gnohere a explicat momentul eliminării: ”Lui Ţucudean i-a fost frică de faptul că eu voi golgheter! Voi termina înaintea lui”

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a fost trimis mai devreme la vestiare de Sebastian Colţescu în meciul cu Viitorul, după ce l-a lovit pe George Ţucudean, iar Bizonul are o explicaţie ciudată pentru ce s-a întâmplat pe teren

Gnohere e de părere că Ţucudean a exagerat lovitura pentru a obţine eliminarea. Motivul? Nu pentru ca Viitorul să aibă un om în plus, ci pentru ca Gnohere să nu joace şi, implicit, să aibă şanse mai mici de a ieşit golgheter.

Eu şi Ţucudean ne-am împins, iar el a căzut imediat. M-am dus şi m-am uitat şi pe reluări, că poate nu mai ştiam ce-am făcut, dar el a exagerat. I-a fost frică de faptul că eu voi fi golgheter în luna ianuarie. Dar voi termina în clasamentul golgheterilor înaintea lui, nu mă voi lăsa.

Cel mai important e să fiu campion cu Steaua, dar după ce s-a întâmplat în seara asta am şi obiectivul personal de a da mai multe goluri decât Ţucudean. 

Nu mă gândesc să plec, eu mă simt foarte bine aici! Am venit să fiu campion cu Steaua şi nu voi pleca până când nu-mi voi îndeplini obiectivul”, a spus Gnohere la Telekom Sport, după meciul cu Viitorul.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbtucudeanliga 1 

viewscnt
Articole similare