Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere l-a mai lovit o dată pe Ţucudean. Mesajul postat de atacantul celor de la FCSB la câteva ore după finalul partidei

Gnohere l-a mai lovit o dată pe Ţucudean. Mesajul postat de atacantul celor de la FCSB la câteva ore după finalul partideigalerie foto

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Nicolae Dică a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Gnohere.

Atacantul lui Dică s-a arătat foarte afectat la finalul partidei de eliminarea primită şi l-a acuzat pe Ţucudean că a simulat. La câteva ore după finalul partidei FCSB - Viitorul, Gnohere i-a transmis un mesaj rivalului său, pe Instagram.

"Voi munci că să-ţi demonstrez că a fost greşit să simulezi o lovitură cu cotul în cap", a fost mesajul lui Gnohere către Ţucudean.

Cristi Balaj, expertul Telekom Sport în probleme de arbitraj este de părere că eliminarea lui Gnohere a fost una corectă: ”E suficient ca să fie cartonaş roşu. Eliminarea a fost corectă”, a explicat Balaj.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgnoheretucudean,  

viewscnt
Articole similare