Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere nu este surprins de golurile norocoase pe care le-a dat în ultimele meciuri. Ce a dezvăluit

Gnohere nu este surprins de golurile norocoase pe care le-a dat în ultimele meciuri. Ce a dezvăluit

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere este golgheterul Ligii 1, cu 11 reuşite, dar spune că ar prefera un titlu cu Steaua decât să primească trofeul pentru cel mai bun marcator. Atacantul de 29 de ani va fi titular cu FC Botoşani, meci programat duminică, de la 20:00.

Gnohere are un sezon excelent la FCSB, cu 15 goluri în 28 de apariţii. În Liga 1, a marcat de 11 ori în 18 meciuri şi este pe primul loc în clasamentul golgheterilor. Aceste cifre vin în contextul în care n-a fost titular meci de meci. Gnohere speră să-şi ajute echipa în meciul cu FC Botoşani, pentru a rămâne aproape de CFR Cluj: ”Nu ştiu dacă voi marca, dar sper că voi juca. Sper să joc, pentru că este un meci important. Am pierdut în Europa League, iar acum sper să învingem în meciul cu Botoşani”.

Gnohere spune că nu şi-a fixat drept obiectiv să devină golgheterul Ligii 1 şi că ar prefera să ia titlul cu FCSB în locul unui trofeu individul. În ultimele două meciuri, Gnohere a marcat cu mult noroc, din devieri. Atacantul francez spune că nu este o noutate pentru el: ”Am mai avut un sezon în care mi-a intrat totul când eram la Charleroi. Şi atunci marcam din orice poziţie, din orice şut, mingea intra în poartă. Obiectivul meu este să câştig trofee alături de colegii mei. Acest lucru mi-l doresc înainte să mă gândesc la realizări personale. Am venit la Steaua pentru a câştiga titluri şi sper să reuşesc chiar anul acesta alături de echipă”.

”Bizonul” susţine că atmosfera la echipă n-a fost alterată de rezultatele slabe din ultima perioadă: ”Victoria este obligatorie mâine. Altfel, ne îndepărtăm de CFR, aşa că în mod sigur victoria este obligatorie la Botoşani. E clar că traversăm o perioadă puţin mai grea, am câştigat cu Juventus, dar atmosfera în vestiar a rămas bună, pentru că avem un grup de calitate, trebuie doar să demonstrăm acest lucru şi pe teren. Ne aşteaptă două meciuri grele la Botoşani şi cu Viitorul, trebuie să obţinem şase puncte, pentru a pleca liniştiţi în vacanţă”.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulgnoherefc botosani 

viewscnt
Articole similare