Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goluri cu dedicaţie! "Îl iubesc!" Gnohere a explicat de ce se bucură în "stil Dybala" după ce marchează

Goluri cu dedicaţie! "Îl iubesc!" Gnohere a explicat de ce se bucură în "stil Dybala" după ce marchează

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a profitat de excluderea din lot a lui Denis Alibec, iar atacantul traversează o perioadă excelentă la FCSB şi e unul din golgheterii campioantului, cu opt goluri marcate.

  • CSU Craiova - FCSB, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, de la 20:45.

Vârful francez speră să-şi continue forma bună şi vrea să o ajute pe FCSB să urce pe primul loc în clasament, iar apoi să obţină calificarea în primăvara Europa League din punct de vedere matematic.

De ce îl îmită pe Dybala

După fiecare gol marcat, Gnohere celebrează exact ca argentinianul Paulo Dybala, iar francezul a dezvăluit că gestul său reprezintă de fapt un mesaj pentru copiii săi, care sunt mari fani ai atacantului de la Juventus.

"Totul e spontan. Am una singură pe care am pregătit-o, pe care o fac pentru copiii mei, cea a lui Paulo Dybala. O fac pentru că băieţii mei iubesc fotbalul italian şi pe Juventus în special. Îl iubesc pe Dybala, de aceea e singura celebrare pe care am pregătit-o", spune Gnohere.

Francezul a vorbit şi despre porecla sa - Bizonul - pe care fanii din România au preluat-o extrem de rapid.

"Când am venit aici, Rednic a fost prima persoană care mi-a spus Bizonul. De acolo, toţi jucătorii, toţi suporterii, toţi specialiştii, toată lumea a ţinut minte să îmi spună Bizonul", spune Gnohere.

Afla mai multe despre: gnoheredybalacelebrarefcsb 

viewscnt
Articole similare