Experiențe împreună.
You are here:

Gonzalo Higuain, pus la zid după înfrângerea de pe Camp Nou!

Gonzalo Higuain, pus la zid după înfrângerea de pe Camp Nou!

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Juventus a suferit pe Camp Nou în faţa Barcelonei, care s-a impus cu 3-0. Gonzalo Higuain a fost criticat dur la finele partidei: "Trebuie să fie mai concentrat".

Barcelona a câştigat la scor în faţa campioanei Juventus, 3-0. Lionel Messi a reuşit dubla, iar Rakitic a marcat penu 2-0. Trupa lui Max Allegri a fost dur criticată de presa din Italia, Gonzalo Higuain fiind găsit principalul vinovat pentru dureroasa înfrângere. Fanii bianconerilor se aşteptau la mai mult din partea atacanţilor lui Allegri. Tehnicianul campioanei a răspns acuzaţiilor, recunoscând faptul că Higuain a fost destul de absent în teren. "Gonzalo trebuie să fie mult mai atent, mai concentrat. L-am văzut destul de abătut", a declarat Massimiliano Allegri în presa din Italia.

Tehnicinul a lăsat să se înţeleagă faptul că forma scăzută a lui Higuain nu se datorează doar lipsei condiţiei fizice. Nu a comentat mai mult, dar a făcut-o presa, care l-a văzut cel mai slab de pe teren.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare