Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goran Dragic, la ultimul meci din carieră pentru Slovenia, a primit titlul de MVP la Eurobasket2017

Goran Dragic, la ultimul meci din carieră pentru Slovenia, a primit titlul de MVP la Eurobasket2017

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul sloven Goran Dragici a fost desemnat, duminică seară, MVP-ul Eurobasket2017, competiţie câştigată, în premieră, chiar de naţionala ţării sale. Pentru Dragici a fost ultimul meci la reprezentativa Sloveniei.

Înaintea ceremoniei de decernare a medaliilor de aur şi argint la Eurobasket, la Istanbul, distincţii câştigate de Slovenia, respectiv Serbia, s-au oferit premiile speciale. Goran Dragici (Slovenia şi Miami Heat) a fost desemnat MVP al turneului final, el făcând parte şi din ”The Best 5”, alături de Alexey Shved (Rusia), Luka Doncic (Slovenia), Bogdan Bogdanovici (Serbia) şi Pau Gasol (Spania).

Naţionala de baschet masculin a Sloveniei a câştigat, în premieră, duminică, la Istanbul, titlul european, după ce a învins în finala competiţiei reprezentativa Serbiei, cu scorul de 93-85 (56-47).

Slovenia a câştigat pentru prima dată în istoria sa titlul european, în timp ce Serbia şi-a trecut în cont a doua medalie de argint, după cea din 2009. Slovenia a încheiat Eurobasket2017 neînvinsă, iar o altă premieră este că finala de la Istanbul a fost prima din istoria competiţiei între două naţiuni ex-iugoslave.

Afla mai multe despre: goran dragiceurobasket2017sloveniabaschetretrageremvp 

viewscnt
Articole similare