Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granzii din Superligă, cu ochii pe un jucător crescut şi la Manchester United. Evoluează deja în România

Granzii din Superligă, cu ochii pe un jucător crescut şi la Manchester United. Evoluează deja în România

Superliga

Comentarii

Dinamo are în lot un jucător dorit de două dintre forţele din campionatul României. Interesant este faptul că în cariera sa, fotbalistul a bifat şi o experienţă în curtea celor de la Manchester United.

Dinamo este din nou în criză. Deşi la finalul sezonului regular, echipa dădea semne de revenire şi că ar putea scăpa de retrogradare, play-out-ul a venit cum nu se poate mai rău pentru ”câini”.

Bucureştenii au obţinut un singur punct în trei runde, iar acum au o ”finală” cu Poli Iaşi, duminică, 14 aprilie, de la ora 18:15. Doar Botoşani este sub Dinamo în clasament.

A trecut pe la Manchester United şi este dorit de granzii României

Dar unii dintre jucătorii lui Zeljko Kopic pot prinde transferuri importante în perioada de mercato din vară. Denis Politic se află printre ei şi este dorit de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, informează Gsp.

În vârstă de 24 de ani, Politic a evoluat în 28 de partide pentru Dinamo în toate competiţiile acestui sezon şi a marcat şase goluri. Este cotat la 500.000 de euro.

Născut la Braşov, atacantul lateral a făcut primii paşi în fotbal la echipa locală, iar în 2012, la 12 ani, a prins un transfer în Anglia, la academia lui Manchester United, unde a petrecut trei ani, până în 2015.

La vârsta de 15 ani, Politic a făcut trecerea la Bolton, club care l-a trimis prin împrumuturi la tot felul de echipe din fotbalul englez, printre care Salford şi Port Vale. A jucat şi în Italia, la Cremonese, iar în 2023 a revenit în România, unde a semnat cu Dinamo.

Afla mai multe despre: denis politicdinamosuperligacfr clujcraiovamanchester united 

viewscnt
Articole similare