Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granzii Ligii 1 puşi în gardă de un jucător al Craiovei: "Mai am multe de demonstrat! Avem puterea să câştigăm un trofeu"

Granzii Ligii 1 puşi în gardă de un jucător al Craiovei: "Mai am multe de demonstrat! Avem puterea să câştigăm un trofeu"
Comentarii

Alexandru Băluţă a fost premiat la Gala Fotbalului Românesc pentru ascensiunea din acest sezon şi crede că anul acesta este cel mai bun pentru el de când evoluează în Liga I.

"Eu zic că a fost un an greu, dar reuşit. Am muncit mult pentru a avea parte de realizări. Vreau să mulţumesc colegilor care mi-au fost alături, familiei şi antrenorilor care mi-au dat încredere. În 2018 mi-aş dori să realizez mai multe decât anul acesta, să fiu într-un progres continuu şi cred că o să reuşesc asta.
 
Eu zic că acesta este cel mai bun an al meu de când sunt în Liga I şi sper să nu fie şi ultimul. Îmi doresc să continui pentru că mai am multe de demonstrat. M-aş bucura dacă am câştiga un trofeu, noi ne dorim acest lucru, dar mai sunt multe meciuri până la final. Eu cred că avem puterea de a câştiga un trofeu. Totul se va decide când suntem în play-off. Atunci miza va fi mult mai mare şi toate echipele vom avea şanse la titlu", a declarat Băluţă.
 

Afla mai multe despre: alexandru balutacraiovasteauamesajpremiu 

viewscnt
Articole similare