Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann ar fi ajuns la un acord cu una dintre forţele Europei

Griezmann ar fi ajuns la un acord cu una dintre forţele Europei

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann şi oficialii Barcelonei ar fi ajuns la un acord pentru un transfer definitiv, informează cei de la le10sport.com. Discuţiile au avut loc în ultimele săptămâni, iar acum ar urma ca Barcelona să negocieze şi cu Atletico Madrid.

Plecarea lui Neymar la PSG a lăsat un gol imens la FC Barcelona. Catalanii au încercat să-l acopere prin aducerea lui Ousmane Dembele, dar acesta are nevoie de timp. În plus, s-a şi accidentat. Publicaţia le10sport.com susţine că oficialii catalani s-au orientat către Antoine Griezmann, jucător care şi-ar dori să plece de la Atletico Madrid la o echipă cu pretenţii mult mai mari.

Şefii lui FC Barcelona ar fi avut în ultimele săptămâni mai multe discuţii cu Antoine Griezmann şi acesta şi-ar fi dat acordul verbal. Însă până la un transfer este cale lungă, deoarece clubul catalan trebuie acum să poarte tratative şi cu Atletico Madrid. Este de aşteptat ca preţul să fie cea mai mare problemă, mai ales că ştacheta a fost ridicată foarte mult de PSG.

Griezmann are 26 de ani, este evaluat la 80 de milioane de euro şi poate juca atât ca atacant, cât şi pe cele două flancuri.

Afla mai multe despre: fc barcelonaatletico madridantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare