Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grozav, gata de un RESTART la naţională sub comanda lui Contra. De ce îl bucură schimbarea selecţionerului

Grozav, gata de un RESTART la naţională sub comanda lui Contra. De ce îl bucură schimbarea selecţionerului
Comentarii

Gicu Grozav a ajuns în România pentru a se alătura lotului echipei naţionale, în vederea partidelor cu Kazahstan şi Danemarca.

Mijlocajul lui Karabukspor e fericit că va avea ocazia să lucreze din nou cu Cosmin Contra, dar şi că naţionala va juca partida cu Kazahstan la Ploieşti, pe arena "Ilie Oană".

"Sper că vom avea o colaborare bună (n.r. cu Contra). Am mai lucrat împreună şi am făcut-o foarte bine. Sunt foarte bucuros şi abia aştept să lucrăm împreună.

Se ştie că noi suntem naţionalişti, aşa că ne bucurăm (n.r. că a venit un selecţioner român) şi sperăm să fie mai bine decât până acum.

Mereu spunem asta şi din păcate nu au prea fost rezultate, dar trebuie să fim optimişti şi încrezători.

Abia aştept să jucăm pe Ilie Oană. Ne-am simţit foarte bine acolo şi am avut rezultate foate bune. Cred că vom fi primiţi bine", a declarat Gicu Grozav la venirea în ţară.

Acesta a vorbit şi despre situaţia complicată cu care se confruntă Dinamo, echipa pentru care a evoluat în 2015.

"Din păcate sunt într-o situaţie puţin mai nasoală, dar sper să îşi revină pentru că au valoarea necesară. Am fost discuţii (n.r. să se transfere la Dinamo), dar dorinţa mea era să rămân în străinătate", a mai declarat Grozav.

Reprezentativa României întâlneşte Kazahstan în 5 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, şi Danemarca la 8 octombrie, ora 19.00, la Copenhaga.

Afla mai multe despre: gicu grozavromanianationala 

viewscnt
Articole similare