Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a explicat cum a scos Viitorul din criză: "Noi suntem o echipă în formare, pentru că pierdem mereu jucători". Ce a făcut diferenţa în duelul cu Dică

Hagi a explicat cum a scos Viitorul din criză: "Noi suntem o echipă în formare, pentru că pierdem mereu jucători". Ce a făcut diferenţa în duelul cu Dică

Fotbal intern

Comentarii

FC Viitorul a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Pentru FCSB este primuleşec din actuala ediţie de campionat.

Golul a fost marcat de Eric, în minutul 31, cu un şut din afara careului.
 
 
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul
 
"A fost bucurie mare pentru noi, e o victorie frumoasă. Încercăm să ne revenim din şocul pe care l-am avut în ultimele două luni. Noi suntem o echipă în formare, pentru că pierdem mereu jucători. Le-am amintit că 88 de minute în fotbal joci fără minge, că trebuie să lupţi, să fii combativ. Am fost o echipă compactă şi cred că am surprins adversarii pentru că am jucat mai direct, n-am mai trimis mingi în spate.
 
Trebuie să uităm miracolul de anul trecut. O luăm de la capăt. Avem mult talent aici, în casă la noi. Îmi asum riscuri, dar n-am presiunea celorlalţi antrenori. Dacă eram la altă echipă şi făceam ce fac aici, aş fi fost dat afară.
 
Totul este mental, eu încerc să-i fac pe jucători să aibă curaj, să joace în faţă, să aibă încredere.
 
Steaua e o echipă foarte valoroasă şi îi urez succes în continuare".
 
 
 
Victor Râmniceanu, Viitorul
 
"Tot timpul am avut un început mai greu de campionat, nu ştiu de ce. Dar acum a venit perfect această victorie contra Stelei. Avem un grup foarte bun. Am acceptat criticile, dar eu zic că am avut şi ghinion până acum. Am demonstrat încă o dată că la noi vin jucători de valoare din spate şi am învins Steaua, care ne-a transferat jucători importanţi.
 
Mister ne-a spus înainte de meci să demonstrăm pe teren că suntem mai buni". 
 
Eric, Viitorul
 
"E bucurie mare când marchezi şi echipa câştigă. De acum încolo cred că adversarii se vor teme din nou de noi, am arătat ca o echipă campioană.
 
Am primit pasă de la Ţucudean şi am avut încredere că pot să marchez de acolo. Ne dăruim la antrenament, facem ce ne cere Mister şi acum ne iese în meciuri. Am făcut totul să ieşim din situaţia nasoală pe care am avut-o. La Viitorul nu sunt jucători care au locul garantat în echipă. Toţi luptăm pentru a prinde un loc de titular".

Afla mai multe despre: hagiviitorulfcsbliga 1telekom sport,  

viewscnt
Articole similare