Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi n-a mai rezistat şi-a făcut declaraţii incendiare despre un superjucător: "Eram dispus să-l cumpăr cu orice sacrificiu!"

Hagi n-a mai rezistat şi-a făcut declaraţii incendiare despre un superjucător: "Eram dispus să-l cumpăr cu orice sacrificiu!"

Farul Constanța

Comentarii

După victoria 1-0 cu Juventus, Gică Hagi, a vorbit mai mult despre problemele pe care Ianis Hagi le-a avut în Italia la Fiorentina. "Regele" a avut un mesaj dur şi pentru Pantaleo Corvino, directorul sportiv al italienilor.

"Eram dispus să-l cumpăr pe Ianis cu orice sacrificiu! Eram dispus să fac orice, orice! În ce tensiune m-au ţinut când am venit acasă... O să mai auziţi de acest număr 10! Fiorentina a pierdut un mare jucător şi îmi pare rău. Colegii îl vedeau la antrenamente şi la amicale şi nu înţelegeau de ce nu joacă. Toţi îl întrebau dacă a păţit ceva, iar Ianis nu ştia nimic. Nu i-au zis nimic, doar să stea pe bancă! Dar directorul sportiv a uitat că Viitorul, acea echipă mică, mică, a jucat cel mai frumos fotbal din Româna şi Ianis era căpitan", a spus Hagi. 

În această iarnă, Viitorul a plătit 2 milioane de euro celor de la Fiorentina pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi şi le-a mai lăsat italienilor 30% procente dintr-un viitor transfer.

"Înainte să-l ia era în primii 100 din lume şi era cel mai bun tânăr jucător din România. Şi n-a costat aşa mult cum costă alţii, milioane. Dacă nu era aşa bun, de ce mi-aţi cerut atât de mulţi bani acum? Fără să joace? N-a jucat un an şi jumătate şi m-a costat mai mult! Înseamnă că e un jucător foarte valoros. Are nevoie de meciuri pentru că nu a fost lăsat să joace", a mai declarat antrenorul Viitorului.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagideclaratiitransfersacrificiuitaliafiorentina 

viewscnt
Articole similare