Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi prevede un viitor strălucit la naţională: "Va fi o generaţie mai bună ca a noastră. Vor fi campioni mondiali sau europeni"

Hagi prevede un viitor strălucit la naţională: "Va fi o generaţie mai bună ca a noastră. Vor fi campioni mondiali sau europeni"

Echipa națională

Comentarii

Febra echipei naţionale l-a prins şi pe Gheorghe Hagi în această perioadă în care Liga I a luat pauză. "Regele" a dat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre viitorul primei reprezentative.

În 2001, când s-a retras din activitate, Gheorghe Hagi a prezis declinul fotbalului româneasc, iar previziunea i  s-a îndeplinit întocmai. Acum, regele face o nouă previziune, una care ar trebui să îi umple de bucurie pe fanii naţionalei. Managerul tehnic de la Viitorul crede că în curând vom deveni campioni europeani sau mondiali. 
 
"Eu sunt convins că va fi o generaţie mai bună ca a noastră. Nu ştiu care, dar va fi o generaţie mai bună ca a noastră. Performanţa noastră poate fi depăşită, fără discuţie. Eu cred că noi putem deveni campioni mondiali sau europeni. Păi ce au în plus ceilalţi? Şi noi, generaţia noastră, am jucat cu ei - cu spaniolii, cu argentinienii, cu francezii, cu oricare din lume... am fost aproape, ne-a lipsit ceva. Eu ştiu ce ne-a lipsit, de aceea îmi permit să zic că putem să câştigăm. Adică să fie mai buni ca noi", a spus Hagi la Telekom Sport.
 
"Regele" ştie şi care sunt paşii ce trebuie făcuţi pentru a ajunge în fazele finale la turneele finale. "Eu ştiu că România e foarte talentată, are jucători şi oameni foarte talentaţi, creativi. Ne lipseşte doar un concept tehnic, o organizare foarte bună, finanţare cum trebuie, susţinere cum trebuie. Iar ca şi oameni, ca şi jucători de fotbal, ca sportivi, suntem foarte buni. Dar performanţa nu vine de azi pe mâine, ea trebuie creată, construită. Succesul se construieşte dacă ai o viziune. Nu poţi să lucrezi de azi pe mâine, de azi pe mâine e ceartă.
 
Puterea noastră deocamdată a rămas aici. Cluburile, greu să facă performanţă la nivel european, la nivelul la care a fost înainte. Dar echipele naţionale uşor pot face performanţă la nivelul foarte mare, chiar să ne depăşească", a mai spus Hagi la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: gheorghe haginationalaromania 

viewscnt
Articole similare