Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haka pentru titlu. Noua Zeelandă s-a dat în spectacol şi a luat titlul în Rugby Championship

Haka pentru titlu. Noua Zeelandă s-a dat în spectacol şi a luat titlul în Rugby Championship

Rugby

Comentarii

Selecţionata Noii Zeelande a sărbătorit câştigarea titlului în Rugby Championship, pentru a cincea oară în ultimii şase ani, printr-o victorie în faţa reprezentativei Argentinei, de care a dispus cu scorul de 36-10, la Buenos Aires, în faţa a 40.000 de spectatori.

Campionii mondiali en titre, care aveau deja asigurat trofeul după egalul dintre Africa de Sud şi Australia (27-27), au înscris cinci eseuri împotriva "Pumelor", prin Kieran Read (7, 27), Damian McKenzie (16),Waisake Naholo (20) şi David Havili (81), celelalte puncte ale învingătorilor fiind reuşite de Beauden Barrett — 4 transformări (17, 21, 28, 82) şi o lovitură de penalitate (4).

Pentru argentinieni au punctat Juan Manuel Leguizamon — eseu (53) şi Nicolas Sanchez — o transformare (55) şi o lovitură de penalitate (5). 

Rezultate: 

Africa de Sud — Australia 27-27 
Argentina — Noua Zeelandă 10-36

Noua Zeelandă conduce în clasament, cu 24 de puncte, urmată de Africa de Sud, 13 puncte, Australia, 10 puncte, şi Argentina, 0 puncte.

Pe 7 octombrie se dispută ultimele meciuri din actuala ediţie a Rugby Championship, Africa de Sud — Noua Zeelandă şi Argentina — Australia.

Afla mai multe despre: rugbynoua zeelandaargentinacampioanaen titrerugby championshiphaka 

viewscnt
Articole similare